Belediye Derince, Kastamonu'ya çelme taktı “0-0”
07 Nisan 2024 17:56

Belediye Derince, Kastamonu'ya çelme taktı “0-0”

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor, Kastamonuspor’u konuk etti. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlanırken sarı lacivertliler bu maçta da çok etkili bir oyun ortaya koydu.

 

HAFTAYA RAKİP IĞDIR

Derince İlçe Stadı’nda oynanan maçın başından sonuna kadar iki takım da oldukça arzuluydu. Farklı hedefleri olan iki takımın mücadelesinde Kastamonu’nun 2, Derince’nin ise 6 net pozisyonu vardı. Taha’nın topu direkten dönerken sarı lacivertliler 1 puana sevinemedi. Belediye Derincespor önümüzdeki hafta deplasmanda Iğdır FK ile zorlu bir maça çıkacak.

 

BELEDİYE DERİNCESPOR: 0

KASTAMONUSPOR:0

HAKEMLER: Burak Akdağ, Burak Cansız, Mehmet Büyükyılmaz

BELEDİYE DERİNCESPOR: Hüseyin Yılmaz***, Canberk Ömer Özdemir**, Alaattin Hamza Ok***, Alpay Çelebi***, Fatih Cerlek*** (Taha Aydınlı** dk.62), Alperen Pak***, Berat Ali Genç*** (Erdi Can Şehit? dk.90), Ege Özkayımoğlu** (Murat Arda Ayhan** dk.62), Hüseyin Karabey***, Volkan Altınsoy *** (Furkan Şeker** dk.67), Melik Derin***

KASTAMONUSPOR:Abdullah Yiğiter***, Ramazan Keskin***, İsmail Güven** (İlyas Kubilay Yavuz** dk.57), Okan Eken***, Furkan Çil** (Ali Akkuş* dk.84), Muhammet Sarıkaya***, Berkan Aydeniz***, Yiğitali Bayrak***, Samed Ali Kaya**  (Yusuf Türk** dk.57), Yalçın Kılınç***, Erkam Reşmen***

SARI KART:Volkan Altınsoy, Murat Arda Ayhan, Hüseyin Yılmaz (Belediye Derincespor), Samed Ali Kaya, Ramazan Keskin (Kastamonuspor)

GOL: YOK

 

Güncelleme: 07 Nisan 2024 18:02
BENZER HABERLER
X